Generelle oplysninger

MAMELUK
Enkeltmandsvirksomhed
Korskærvej 98
7000 Fredericia
CVR: 41633409
kontakt@mameluk.dk

Produktinformation

Mameluk.dk oplyser varens væsentlige egenskaber – som der stærkt opfordres til at læse, inden man foretager et køb. Alle produktinformationer er indhentet fra producenternes officielle websider.

Priser

Så snart du har afgivet en bestilling, er prisen ikke til ændring.

Alle priser på Mameluk.dk er inklusiv 25% moms. Når du handler hos Mameluk.dk, indgås aftaler efter gældende dansk lovgivning.

 

Bestilling

Hvis vi har en vare, som er udsolgt, så forsøger vi at oplagre hurtigst muligt. Der kan gå op til 3 hverdage, før vi har den ønsket vare på lager.

 

Betaling

På Mameluk.dk kan du benytte de mest brugte betalingskort hos. Du kan bruge Visa, Visa Electron, VisaDankort, Mastercard og MobilePay. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet trækkes, når produktet sendes på mail. Alle beløb afregnes i DKK og inkl. moms.

Ved særlige henvendelser og efter aftale er det også muligt med forudbetaling med tilsendt faktura eller EAN.

 

Sådan handler du hos os

Vi sender ingen fysiske varer - det foregår udelukkende digitalt. Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en ordrebekræftelse, som bekræfter, at vi har modtaget din bestilling. Du modtager også en mail, som bekræfter, at din betaling er gennemført. Disse mails modtager du kort efter betalingen er gennemført. Din produktnøgle og installationsvejledning modtager du straks.

 

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Når du handler hos os, har du 2 års reklamationsret. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation. Vi opfordrer til at læse vores handelsbetingelser, produktbeskrivelse, systemkrav, produktsammenligning og installationsvejledning, inden du foretager et køb. Du bedes oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt i form af skærmbilleder, rapporter m.m.

Reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter man har eller burde have opdaget manglen, rettes til Mameluk.dk indenfor  rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Man bedes angive og efter forlangende vise, hvad eller hvor manglen består i. Vi beder almindeligvis om et skærmbillede af fejlen eller lignende, som klargør, hvad eller hvor fejlen består i. For at vi kan behandle en reklamation, er det en forudsætning, at du leverer nødvendige oplysninger omkring fejl og mangler.

Alle henvendelser skal ske til kontakt@mameluk.dk iht. ovenstående.

 

Ansvarsfraskrivelse

Vi fraskriver os ansvaret ift. godtgørelser, garantier, forsikringer og ydelser m.fl., som producenterne tilbyder. Spørgsmål om godtgørelse, garanti, forsikringer og ydelser m.fl. bedes rettes til producenten. Vi tilbyder producentoplysningerne, som kan findes nederst i produktbeskrivelserne ved de enkelte produkter, vi tilbyder. Mameluk.dk kan ikke holdes ansvarlig ift. ovenstående.

 

Fortrydelsesret

På software hvor licensen er fremsendt pr. e-mail, er der ikke fortrydelsesret, da der er tale om, at Mameluk.dk leverer digitalt indhold, hvor du forinden har accepteret at din fortrydelsesret mistes. Mameluk.dk yder derfor ikke nogen former for fortrydelses- eller returret på software, efter bestillingen er gennemført.

 

Forbehold for ændringer

Mameluk.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne hjemmeside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

 

Leveringstider

Du vil modtage din licens straks efter bestillingen er gennemført.

Børn og unge

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

 

Kontakt

Alle henvendelser til Mameluk.dk skal ske til kontakt@mameluk.dk. Vi forsøger, at svare tilbage hurtigst muligt, men vi forbeholder os retten til at svare tilbage indenfor 24 timer på hverdage. Ved henvendelse i weekenden svares der tilbage den førstkommende hverdag.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på Mameluk.dk, kan vi have brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Mameluk.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på mameluk.dk er Mameluk.

Oplysninger afgivet til Mameluk.dk sælges på ingen måde videre til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Mameluk.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mameluk.dk på kontakt@mameluk.dk.

 

Klageadgang

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 21.01.2021