• Nedsat pris

Panda Dome Complete

Panda Dome Complete: Licens til 1 enhed

Når du køber et download hos Mameluk.dk, modtager du - kort tid efter - dine produktoplysninger via e-mail. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du aktiverer blot varen online og kan derfor gå i gang indenfor kort tid.

Hvad betaler du for, når du handler hos Mameluk.dk?
En fremragende beskyttelse, grundige beskrivelser, systemkrav, sammenligninger, en tydelig installationsvejledning og support, hvis du oplever vanskeligheder eller har brug for hjælp.

Installationsvejledningen finder du på fanen herunder.

Læs grundigt produktbeskrivelse, systemkrav, produktsammenligningen og handelsbetingelser inden du foretager et køb.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@mameluk.dk

499,95 kr.
199,95 kr. Spar 300,00 kr.
Inkl. moms
Sidste elementer på lager

Panda Dome Complete

Panda Dome Complete falder inden for det avancerede niveau af Panda Securitys række af antivirus-softwareapplikationer og går langt ud over hvad du får med de mere almindelige programmer. Ikke kun får du adgang til omfattende anti-malware og ransomware sikkerhed, men det kommer også med en række gratis sikkerhedsværktøjer (Data Shield, Password Manager og Cleanup Tool), der aktivt tjener til at gøre hele din oplevelse både online og offline.

 

Absolut sikkerhed

Panda Dome Complete viderefører alle funktioner, der allerede findes i Essential og Advanced versionerne af denne berømte sikkerhedsløsning. Dette betyder, at du får absolut beskyttelse mod alle stammer af anti-malware, det være sig spyware, rootkits eller trojanere. Antivirusløsningen bruger forskellige live-skjolde og heuristikker til at overvåge, hvad der foregår på din PC – og ved at matche ondsindede ”signaturer” med både en lokal og skybaseret antivirus-definitionsdatabase lader den intet glide igennem. Faktisk scorede Panda et perfekt 100% i AV-Comparatives’ Real World Protection test, som er fænomenalt.

Når det kommer til manuel scanning af din PC for malware, tilbyder Panda Dome Complete dig flere muligheder end Panda’s ”mindre” pakker. Den lynhurtige scanningstilstand for kritiske områder gør det af med enhver malware, der findes i systemkritiske områder, mens Fuld scanning og Brugerdefineret scanning giver dig mulighed for at scanne hele din pc eller bare vælge specifikke områder. Regelmæssige definitionsopdateringer gør at du kan være sikker på, at ingen computervirus forbliver skjult efter en manuel scanning. Hjælpeprogrammet giver dig også mulighed for at planlægge scanninger, hvilket gør livet meget lettere. Indstil bare dine kritiske områder, fuld scanning eller tilpasset scanning til at gentage sig, så behøver du ikke manuelt scanne din PC nogensinde igen.

 

Ransomware-beskyttelse

Ransomware er blevet populær i løbet af de sidste par år og er nu blevet en endnu større trussel end rootkits eller trojanere (trojanske heste). At blive afpresset med dine personlige oplysninger er ikke en behagelig oplevelse, men ved hjælp af Pandas antivirusværktøj er du på forkant. Ud over de oprindelige live-skjolde og heuristikker har du også adgang til et dedikeret ransomware-skjold, der overvåger din PC for unormale mønstre, der specifikt er relateret til potentiel ransomware-aktivitet. Det er ikke kun effektivt til at blokere kendte stammer af ransomware, men det er også ret effektivt til at opdage og modarbejde nye ransomware.

 

Udvidet beskyttelse

Panda Dome Complete beskytter ikke kun din computer mod antivirus- og ransomware-angreb, efter at din PC er inficeret - det prøver faktisk sit bedste for at sikre, at du forhindrer at komme i kontakt med malware i første omgang. Det gør den via det integrerede Wi-Fi-beskyttelsesmodul, der aktivt underretter dig om den overordnede sikkerhed for ethvert tilsluttet Wi-Fi-netværk, hvilket gør vidundere, når du er på farten. USB-beskyttelsesfunktionaliteten kontrollerer og fjerner vira fra inficerende enheder aktivt via USB. Og sidst men ikke mindst forhindrer Safe Browsing-modulet dig i at få adgang til websteder, der vides at være inficeret med malware, og går endda så langt som at underrette dig om aktive phishing-forsøg.

 

Gratis software

Panda Dome Complete giver dig også tre dedikerede gratis softwareløsninger, der skal vise sig at være meget nyttige for næsten enhver. Værktøjerne, der består af Data Shield, Password Manager og Cleanup Tool. Data Shield overvåger automatisk følsomme applikationer og beskytter aktivt alle personlige data mod at blive stjålet - cachelagrede data i f.eks. webbrowsere. Password Manager fungerer derimod som en sikker database til alle dine adgangskoder komplet med autofyldningsfunktioner til browsere og applikationer. Oprydningsværktøj fungerer bedst, når du har brug for at øge ydeevnen på din pc - det lader dig med det samme frigøre plads på harddisken, udføre omfattende diskdefragmenteringer og deaktivere uønskede opstartsprocesser.

 

Forældrekontrol

Panda Dome Advanced indeholder også et dedikeret forældrestyringsværktøj, der tillader dig at overvåge dine børns aktiviteter, pålægge tidsbegrænsninger for aktiviteter, blokere adgang til farlige websteder og gøre meget mere. Den forenklede og intuitive karakter af brugergrænsefladen til forældrestyring gør hele proceduren nem.

 

Spiltilstand

Panda Dome Advanced er designet sådan, at den kræver få systemressourcer for at køre i første omgang og kører let generelt. Men hvis du er en gamer, vil du være glad for at høre om den Panda’s Gaming Mode. Takket være denne funktion kan du spille videospil uden at Panda Dome Advanced forsinker din præstation med en lille smule. Og nej - det efterlader heller ikke din pc ubeskyttet. Snarere falder det tilbage til at bruge kernens væsentlige ting til at sikre din pc mod malware, mens det reducerer unødvendige processer.

 

Kompatibilitet på tværs af platforme

Panda Dome Complete er ikke kun begrænset til Windows, men er også designet til macOS, Android og iOS. Denne platformskompatibilitet er designet fra bunden til alle platforme og sikrer aktivt, at alle dine enheder er fuldstændigt beskyttet. I modsætning til andre anti-malware-værktøjer, der stort set er henvist til bare Windows, så er Panda Domes support til flere platforme en enorm bekvemmelighed for næsten alle. Din Panda-konto, der fungerer som en one-stop portal til dine abonnementer, giver dig mulighed for nemt at installere Panda Dome Complete på enhver enhed eller platform efter eget valg.

1 Enhed

Specifikke referencer

På alle enheder:

Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner.

Windows-baseret stationære pc'er og bærbare:

 • Microsoft Windows 10 32-/64-bit
 • Microsoft Windows 8 og 8.1 32-/64-bit
 • Microsoft Windows 7 32-/64-bit
 • Microsoft Windows Vista 32-/64-bit
 • Microsoft Windows XP (SP3 eller nyere)
 • Processor: 1 GHz eller kraftigere
 • Harddisk: 240 MB ledig plads

  Panda VPN kræver Windows 7 eller nyere
  Understøtter Internet Explorer, Microsoft Edge, Firefox og Google Chrome

Mac OS

 • Mac OS Yosemite 10.10 eller nyere
 • Harddisk: 200 MB ledig plads

Android

 • Android 4.0 og nyere * (*ESTV AndroidTV 7.0 og nyere)

Panda Dome Essential

 

Panda Dome Advanced

 

Panda Dome Complete

 

Platforme

 

 

Windows, macOS, Android
 

Windows, macOS, Android

 

Windows, macOS, Android
 

Realtidsbeskyttelse
 

150 MB pr. dag gratis VPN
 

WiFi-beskyttelse
 

Scanning af ydre enheder (USB m.fl.)
 

Forældrekontrol (Kun til Windows)
 

Identitetsbeskyttelse når online
 

Avanceret beskyttelse mod ransomware og andre trusler
 

Dataskjold (kryptering af oplysninger)
 

Password Manager
 

Oprydningsværktøj
 

Under udarbejdelse!

Ring til +45 28 10 32 27
eller skriv til: kontakt@mameluk.dk for vejledning.

Kontakt os

valgfri

Relaterede produkter