• Nedsat pris

BullGuard Premium Protection

BullGuard Premium Protection: 1 års licens til 1 enhed

Når du køber et download hos Mameluk.dk, modtager du - kort tid efter - dine produktoplysninger via e-mail. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du aktiverer blot varen online og kan derfor gå i gang indenfor kort tid.

Hvad betaler du for, når du handler hos Mameluk.dk?
En fremragende beskyttelse, grundige beskrivelser, systemkrav, sammenligninger, en tydelig installationsvejledning og support, hvis du oplever vanskeligheder eller har brug for hjælp.

Installationsvejledningen finder du på fanen herunder.

Læs grundigt produktbeskrivelse, systemkrav, produktsammenligningen og handelsbetingelser inden du foretager et køb.

Du er altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@mameluk.dk

599,95 kr.
249,95 kr. Spar 350,00 kr.
Inkl. moms
Der er desværre ikke nok varer på lager

BullGuard Premium Protection
BullGuard leverer fuld beskyttelse takket være vores konstante innovationscyklus, der er den bedste i branchen. Den flere gange prisvindende beskyttelse i tre lag mod malware er blot begyndelsen. Topidentitetsbeskyttelse suppleret med flere gange prisvindende antimalware, avanceret maskinel indlæring, hjemmenetværksscanning og sikker browsing giver en omfattende og supereffektiv beskyttelse mod selv de mest dedikerede cybertyve. Det er det ultimative inden for cyberbeskyttelse for alle.

BullGuard Premium Protection er den største sikkerhedspakke fra BullGuard. Den indeholder elementerne fra BullGuards mindre sikkerhedspakker, men har forbedringer og nye udvidelser til deres største sikkerhedspakke. Du kan se mere under fanen Produktsammenligning.

  

Hvad er nyt i BullGuard Premium Protection 2020?

Fuld identitetsbeskyttelse
Beskyt alle dine vigtige personoplysninger mod datatyve og cyberkriminelle.  Beskyt oplysninger, som f.eks. e-mailadresse, telefonnumre, kredit- og debetkort, kørekort, pas, loyalitetskort, ID-kort, international bankkonto m.m. Hvis identitetsbeskyttelsessystemet opdager dine data, modtager du en advarsel pr. e-mail, således at du kan tage de nødvendige sikkerhedsmæssige skridt. Det bekæmper identitetstyvene.

Avanceret maskinel indlæring
Avancerede matematiske algoritmer og dybe læringsmetoder gør, at nye, fremspirende og avancerede trusler lynhurtigt opdages. Læring i flere lag analyserer malwareegenskaber for at identificere skadelig kode og anvende læringen over for lignende kode, helt uden at kræve virusopdateringer. Det sikrer, at zero-day-trusler bliver fundet og uskadeliggjort, så snart de dukker op, og beskytter dig mod avancerede typer malware.

Hjemmenetværksscanner

Alle enheder på dit netværk er en potentiel bagdør, der kan give hackere adgang til samtlige enheder på netværket. Hjemmenetværksscanner overvåger dit netværk 24/7 og alle enheder på det. Dette omfatter smarthøjttalere, termostater, babyalarmer og alle andre forbundne enheder. Når en ny enhed bliver tilsluttet, udføres der en dyb sikkerhedsscanning for at beskytte dit netværk. En alarmfunktion advarer dig, når du opretter forbindelse til et usikkert netværk.

Sikker browser
En specialudviklet og sikker browser, som gør det sikrere at browse på internettet og giver en meget mere sikker platform for onlinebetalinger. Beskyttelsen i flere lag beskytter mod en lang række velkendte, farlige og ødelæggende browserbaserede angreb. Den indlæser ikke cookies, plug-ins eller udvidelser uden din tilladelse, og alligevel har den de funktioner, du kan forvente af en browser, f.eks. tip til adresselinjer, forslag, genveje m.m. Det er sådan, en browser skal være.

Næste generations anti-malware
BullGuard's næste generations anti-malware giver dig intelligent beskyttelse i tre lag. Den genkender websteder og programmer, der er tillid til, scanner uafbrudt efter koder og mønstre, der er knyttet til malware, og al malware, der bliver fundet, låses, sættes i karantæne og uskadeliggøres. Takket være den avanceret Behavioural Detection-teknologi modtages der desuden løbende daglige statusmeldinger om den nyeste malware for at opdage og blokere for trusler.

Game Booster
Med BullGuards prisvindende Game Booster kan du spille fuldkomment sikkert uden at gå på kompromis med computerens ydeevne. Det har faktisk vist sig, at den gør spil hurtigere. Det blokerer for pop op-vinduer og andre irriterende afbrydelser, således at du altid har et lynhurtigt spil uden afbrydelser.  

Sårbarhedsscanner
Forhindrer programmer, som kan indeholde malware, i at blive automatisk downloadet. Den tjekker programmernes og drivernes troværdighed ved at bekræfte deres digitale signaturer. Den advarer dig om manglende sikkerhedsopdateringer og advarer dig, hvis du har oprettet forbindelse til et usikkert WiFi-netværk. En helt enkel grænseflade gør det muligt hurtigt at spotte sikkerhedsproblemer, som kan tackles direkte fra grænsefladen, f.eks. gennem Windows-opdateringer og sårbare autorun-indstillinger.

FireWall
Giver høj sikkerhed i flere lag og beskytter dig effektivt mod malware og indtrængende. Den blokerer for uautoriserede forsøg, hvis en enhed forsøger at oprette forbindelse til internettet, og giver end-to-end-sikkerhed før, under og efter downloading af programmer. Den er fuldt optimeret til Windows 10 og tracker sikkerhedsopdateringer, således at du altid har de nyeste opdateringer. Den er også designet til at bruge mindre processorkraft, så dine øvrige programmer altid kører problemfrit. Den er som en virtuel voldgrav, der vogter dine enheder og holder angribere væk.
 

Forældrekontrol
Bruger dine børn tid foran computeren alene? Er du usikker på, hvilke websteder de går ind på? Med BullGuards forældrekontrol kan du beskytte dem diskret. Du kan blokere for adgang til mistænkelige websteder, opsætte søgefiltre, begrænse den tid, de bruger på nettet, overvåge aktivitet og endda blokere for visse programmer. Derved beskytter du dine børn.

 

   

Se mere under fanen Produktsammenligning.

 

Specifikke referencer

På alle enheder:

Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner.

Windows-baseret stationære pc'er og bærbare:

 • 850 MB ledig plads på harddisken
 • Microsoft® Internet Explorer® 10 eller nyere
 • Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
 • Microsoft Windows 8 og 8.1/Pro/Enterprise
 • Microsoft Windows 7 Starter/Home Basic & Premium/Professional/Ultimate – SP1
 • Processor: 1 GHz eller kraftigere
 • Hukommelse (RAM): 1 GB

Mac OS:

 • Mac OSX 10.11 eller nyere

Android:

 • Android-tablets og -telefoner, Android 5.0 og nyere


Sprog:

 • Dansk, engelsk, svensk, norsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, portugisisk, hollandsk, kinesisk, arabisk, vietnamesisk

Identity Protection er kun tilgængelig i følgende lande:

 • Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien, Irland, Østrig, Schweiz, Italien, Polen, Holland, Tyrkiet, USA, Canada,

 

BullGuard Antivirus

BullGuard Internet Security

BullGuard Premium Protection

Windows-beskyttelse

  

Antivirus

 

Antiphishing

 

Anti-Malware

 

Anti-Ransomware

 

Avanceret maskinel indlæring

 

Adfærdsprogram

 

Sårbarhedsscanner

 

Game Booster

 

Sikker browser

 

Firewall

 

Forældrekontrol

 

Cloud-integreret sikkerhedskopiering

 

PC-optimering

 

Hjemmenetværksscanner

 

 

 

 

 

Android-beskyttelse

Antivirus

 

Tyverisikring

 

Mobile Security Manager

 

Forældrekontrol

 

Cloud-integreret sikkerhedskopiering

 

 

 

 

MacOS-beskyttelse

 

 

 

Antivirus

 

 

 

 

Fuld identitetsbeskyttelse

 

 

 

Automatiske opdateringer

 

 

 

 

Gratis kundesupport 24/7

 

 

 

 

 

Følg denne videovejledning for at aktivere og installere BullGuard Premium Protection:

NB! Hvis du allerede har et antivirusprogram installeret, skal du fjerne dette først.
Det gør du via Kontrolpanel > Programmer og funktioner > Find dit antivirusprogram og klik Fjern.

Installation og aktivering:

1. Klik her for at begynde


Kontakt os

valgfri

Relaterede produkter