• Nedsat pris

Panda Dome Advanced

Panda Dome Advanced: Licens til 1 enhed

Når du køber et download hos Mameluk.dk, modtager du - kort tid efter - dine produktoplysninger via e-mail. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du aktiverer blot varen online og kan derfor gå i gang indenfor kort tid.

Hvad betaler du for, når du handler hos Mameluk.dk?
En fremragende beskyttelse, grundige beskrivelser, systemkrav, sammenligninger, en tydelig installationsvejledning og support, hvis du oplever vanskeligheder eller har brug for hjælp.

Installationsvejledningen finder du på fanen herunder.

Læs grundigt produktbeskrivelse, systemkrav, produktsammenligningen og handelsbetingelser inden du foretager et køb.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@mameluk.dk

299,95 kr.
149,95 kr. Spar 150,00 kr.
Inkl. moms
Sidste elementer på lager

Panda Dome Advanced

Panda Dome Advanced er udviklet med årtiers erfaring inden for antivirusbranchen og er et af de mest omfattende og velafrundede produkter fra det spanskbaserede Panda Security. Programmet tilbyder masser af sikkerhedsværktøjer, såsom ransomware-beskyttelse, forældrekontrolkontrol og et væld af andre beskyttelsesværktøjer udover standard anti-malware-funktioner, der findes i Panda Dome Essentials.

 

Realtidsbeskyttelse mod malware

Panda Dome Advanced lægger stor vægt på at forhindre malware i at få fodfæste på din PC. Denne antiviruspakke anvender snesevis af malware-skjolde i realtid, der bruger avancerede teknologier.

Antivirusværktøjet leveres også med flere scanningstyper, hvis du vil tage sagen i egne hænder. Scanning af kritiske områder, fuld scanning og tilpasset scanning giver dig mulighed for at håndtere enhver form for trussel effektivt. Scanning af kritiske områder tager kun sekunder at fuldføre, men scanner vigtige områder i operativsystemet for ondsindede software. At udføre en komplet scanning tager derimod et stykke tid, men sikrer, at hele din PC er fuldstændig sikker, mens brugerdefinerede scanninger giver dig mulighed for at scanne ethvert specifikt område på din pc for trusler.

 

Omfattende Ransomware-beskyttelse

Ransomware vinder frempas i disse tider og er blevet et presserende problem inden for anti-malware-området, men ved hjælp af Pandas antivirusværktøj kan du nå at blive beskyttet. Med dedikerede realtidsskjolde, der aktivt opdager både kendte og ukendte former for ransomware-signaturer, kan du være sikker på at vide, at dine data er helt sikre.

 

Absolut webbeskyttelse

Panda Dome Advanced leveres med en indbygget firewall, der er ekstremt effektivt til at modvirke direkte webbaserede angreb. Ved at overvåge både indgående og udgående forbindelser for potentielle trusler eller uautoriserede overførsler af data, kan du være sikker på, at du ikke bliver genstand for et målrettet malwareangreb.

Antivirusværktøjet gør også brug af flere beskyttelsesmoduler for at forhindre dig i at få adgang til falske eller phishing-websteder. Og det blokerer også websteder, der indeholder malware lige fra starten. Desuden gør den indbyggede identitetsbeskyttelsesfunktion, der beskytter dine personlige oplysninger, din oplevelse med browsing, shopping og netbank endnu mere sikker.

 

Forældrekontrol

Panda Dome Advanced indeholder også et dedikeret forældrestyringsværktøj, der tillader dig at overvåge dine børns aktiviteter, pålægge tidsbegrænsninger for aktiviteter, blokere adgang til farlige websteder og gøre meget mere. Den forenklede og intuitive karakter af brugergrænsefladen til forældrestyring gør hele proceduren nem.

 

Spiltilstand

Panda Dome Advanced er designet sådan, at den kræver få systemressourcer for at køre i første omgang og kører let generelt. Men hvis du er en gamer, vil du være glad for at høre om den Panda’s Gaming Mode. Takket være denne funktion kan du spille videospil uden at Panda Dome Advanced forsinker din præstation med en lille smule. Og nej - det efterlader heller ikke din pc ubeskyttet. Snarere falder det tilbage til at bruge kernens væsentlige ting til at sikre din pc mod malware, mens det reducerer unødvendige processer.

 

Understøtter macOS, Android og iOS

Panda Dome Advanced er ikke begrænset til Windows – det er også udviklet til macOS, Android og iOS. Det betyder, at hvis du har flere enheder, som du ønsker at holde alt beskyttet, så er Panda Dome Advanced det, du har brug for.

 

Beskyttelse lige ved hånden

Takket være sin overflod af anti-malware-funktioner er Panda Dome Advanced et af de bedste værktøjer, der er tilgængelige for en sikker oplevelse, som holder dig sikker mod nul-dags trusler, fuldstændig beskyttelse af følsomme data mod ransomware-angreb og en absolut sikker online surfing-oplevelse gør det til en kraft at regne med. Og funktioner som avanceret forældrekontrol og understøttelse af flere platforme tjener kun til at sødme aftalen. Det er tid til at stoppe med at bekymre sig og begynde at være sikker med Panda Dome Advanced.

2 Varer

Specifikke referencer

På alle enheder:

Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner.

Windows-baseret stationære pc'er og bærbare:

 • Microsoft Windows 10 32-/64-bit
 • Microsoft Windows 8 og 8.1 32-/64-bit
 • Microsoft Windows 7 32-/64-bit
 • Microsoft Windows Vista 32-/64-bit
 • Microsoft Windows XP (SP3 eller nyere)
 • Processor: 1 GHz eller kraftigere
 • Harddisk: 240 MB ledig plads

  Panda VPN kræver Windows 7 eller nyere
  Understøtter Internet Explorer, Microsoft Edge, Firefox og Google Chrome

Mac OS

 • Mac OS Yosemite 10.10 eller nyere
 • Harddisk: 200 MB ledig plads

Android

 • Android 4.0 og nyere * (*ESTV AndroidTV 7.0 og nyere)

Panda Dome Essential

 

Panda Dome Advanced

 

Panda Dome Complete

 

Platforme

 

 

Windows, macOS, Android
 

Windows, macOS, Android

 

Windows, macOS, Android
 

Realtidsbeskyttelse
 

150 MB pr. dag gratis VPN
 

WiFi-beskyttelse
 

Scanning af ydre enheder (USB m.fl.)
 

Forældrekontrol (Kun til Windows)
 

Identitetsbeskyttelse når online
 

Avanceret beskyttelse mod ransomware og andre trusler
 

Dataskjold (kryptering af oplysninger)
 

Password Manager
 

Oprydningsværktøj
 

Under udarbejdelse!

Ring til +45 28 10 32 27
eller skriv til: kontakt@mameluk.dk for vejledning.

Kontakt os

valgfri