• Nedsat pris

Norton 360 Standard

Norton 360 Standard: 1 års licens til 1 enhed

Når du køber et download hos Mameluk.dk, modtager du - kort tid efter - dine produktoplysninger via e-mail. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du aktiverer blot varen online og kan derfor gå i gang indenfor kort tid.

Hvad betaler du for, når du handler hos Mameluk.dk?
En fremragende beskyttelse, grundige beskrivelser, systemkrav, sammenligninger, en tydelig installationsvejledning og support, hvis du oplever vanskeligheder eller har brug for hjælp.

Installationsvejledningen finder du på fanen herunder.

Læs grundigt produktbeskrivelse, systemkrav, produktsammenligningen og handelsbetingelser inden du foretager et køb.

Du er altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@mameluk.dk

599,95 kr.
199,95 kr. Spar 400,00 kr.
Inkl. moms
Sidste elementer på lager

Norton 360 Standard

Norton AntiVirus har været et af de mest berømte navne i en antivirus- og internetbeskyttelsesindustri. Siden begyndelsen af 1990'erne er softwaren blevet brugt af millioner af mennesker over hele verden.

Norton 360 Standard indeholder alt det som Norton AntiVirus Plus tilbyder som f.eks. beskyttelse af din digitale enhed (PC, Mac, Android eller iOS) mod vira, ransomware, malware og andre onlinetrusler, når du bruger netbank, surfer og handler online. 

Firewall til PC eller Mac overvåger kommunikation mellem din computer og andre computere og hjælper med at blokere uautoriseret trafik.

Norton 360 Standard inkluderer også kundeservice og support, 10 GB Cloudbackup – som kun kører på Windows og kræver interforbindelse - som forebyggende tiltag mod tab af data der kan ske grundet harddiskfejl og ransomware samt Password Manager til mere sikker administration af dine adgangskoder og logins.

 

Flere lag af beskyttelse til din digitale enhed og dit privatliv online – samlet i en enkelt løsning.

 • Secure VPNBruger du offentlige Wi-Fi-netværk? Tilslutning af din smartphone eller bærbare computer til delt Wi-Fi i kaffebaren nede om hjørnet er muligvis ikke så privat, som du tror. Selv adgangskodebeskyttede Wi-Fi-netværk kan muligvis gør din enhed sårbar over for angreb. Dette virtuelle private netværk (VPN) giver beskyttelse og kryptering af dine personlige oplysninger online, når du bruger et offentligt eller delt wi-fi-netværk. Surf anonymt og mere sikkert med VPN (Virtual Private Network) uden logføring af onlineaktiviteter. Brug samme type kryptering, som også bruges af banker, til at beskytte dine private oplysninger som adgangskoder og kontooplysninger. Læs mere her.
    
 • Password Manager: Hvordan kan du huske de lange, komplekse adgangskoder, som dine mange onlinekonti kræver, at du opretter? Genbruger du dem, eller skriver dem ned på en gul seddel? Stærke adgangskoder er vigtige for kontosikkerheden online. Med Norton Password Manager kan du generere komplekse adgangskoder og gemme dem i din egen krypterede cloudbaserede boks. Fra din boks har du alle dine adgangskoder lige ved hånden. Læs mere om Nortons Password Manager her.
    
 • Cloudbackup (10 GB) af PC: Sikkerhedskopierer du din PC? Du kan tabe din bærbare computer, harddisken kunne gå ned, eller ransomware kunne kryptere dine filer, hvilket gør dem uoprettelige. Norton-løsninger har flere beskyttelseslag til at beskytte dig mod ransomwareangreb. Brug af Cloudbackup er en yderligere forebyggende foranstaltning, der hjælper med at beskytte dine filer. Læs mere her.
      
 • SafeCam til PC: Har din PC et webkamera? Cyberkriminelle kan bruge spyware (software, der muliggør spionage) til at tage billeder med dit webkamera uden din viden. Cyberkriminelle har brugt kompromitterende fotos stjålet fra webkameraer til pengeafpresning. Norton 360 giver beskyttelse mod spyware, og SafeCam hjælper specifikt med at blokere for uautoriseret adgang til computerens webkamera.
   
 • Firewall til PC eller MacNortons dynamiske firewall overvåger netværkstrafikken, der sendes og modtages på din computer, når du er tilsluttet internettet, og hjælper med at blokere mistænkelig trafik. Dette hjælper med at beskytte dine personlige filer og data på din enhed mod skadelige angreb og nysgerrige blikke. 
    
 • Virus Protection Promise: Så snart du har tegnet abonnement, kan du få hjælp af en Norton-ekspert til at holde din digitale enhed fri for virus – ellers får du pengene tilbage. Norton-eksperter er klar til at hjælpe med at fjerne eventuelle vira, som slipper forbi. Norton er så sikre på deres antivirus og beskyttelse mod malware, at de giver et Virus Protection Promise. Hvis din enhed får en virus, som Nortons eksperter ikke kan fjerne, får du pengene tilbage.

  *Virus Protection Promise kræver et kvalificerende abonnement med automatisk fornyelse. Hvis en Norton-ekspert ikke kan fjerne virussen fra din enhed, er du berettiget til tilbagebetaling af den fulde pris, du har betalt for det kvalificerende abonnement i den indeværende periode. Hvis du har en Norton-pakke (et kvalificerende abonnement fra NortonLifeLock købt sammen med enten et andet tilbud fra NortonLifeLock eller et tredjepartstilbud), vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens vejledende udsalgspris for det kvalificerende abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og den vil ikke kunne overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande, hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Refundering gælder ikke for skader, der er opstået som følge af virus.

  ** Mameluk.dk kan ikke holdes ansvarlig for nogen former for godtgørelse eller refunderinger. Ovenstående er udelukkende en garanti, som Norton tilbyder kunden - og har intet at gøre med Mameluk.dk. Læs mere om Nortons beskyttelsesgaranti.
1 Enhed

Specifikke referencer

På alle enheder:

Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner.
Norton 360 Standard omfatter en enkelt enhed (PC, Mac, smartphone eller tablet).
Norton Cloud-backup fås kun til Windows.
Norton SafeCam-funktioner fås kun til Windows
 

Windows-baseret stationære pc'er og bærbare:

 • Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
 • Microsoft Windows 8 og 8.1/Pro/Enterprise
 • Microsoft Windows 7 Starter/Home Basic & Premium/Professional/Ultimate – SP1

  
MacOS:

 • 10.13 (High Sierra) eller nyere
 • Nortons forældrekontrol er ikke kompatibel med MacOS.

  

Android:

 • 4.1 eller nyere

  

iOS:

 • iPhones og iPads kan køre på den nyeste udgave.

  

  

Virus Protection Promise kræver et kvalificerende abonnement med automatisk fornyelse. Hvis en Norton-ekspert ikke kan fjerne virussen fra din enhed, er du berettiget til tilbagebetaling af den fulde pris, du har betalt for det kvalificerende abonnement i den indeværende periode. Hvis du har en Norton-pakke (et kvalificerende abonnement fra NortonLifeLock købt sammen med enten et andet tilbud fra NortonLifeLock eller et tredjepartstilbud), vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens vejledende udsalgspris for det kvalificerende abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og den vil ikke kunne overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande, hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Refundering gælder ikke for skader, der er opstået som følge af virus.

Mameluk.dk kan ikke holdes ansvarlig for nogen former for godtgørelse eller refunderinger. Ovenstående er udelukkende en garanti, som Norton tilbyder kunden - og har intet at gøre med Mameluk.dk. Læs mere om Nortons beskyttelsesgaranti.

Norton AntiVirus Plus

Norton 360 Standard

Norton 360 Deluxe

Antal enheder

 

Beskyttelse til
1 PC eller Mac

Norton 360 Standard kan
beskytte en PC, Mac,
en smartphone eller en tablet

 

Norton 360 Deluxe giver beskyttelse
til op til 5 PC'er, Mac,
smartphones eller tablets

 

Antispyware, antivirus, malware- og ransomwarebeskyttelse
 

Cloudbackup af PC

 

2 GB
Kun til Windows

 

10 GB
Kun til Windows

 

50 GB
Kun til Windows

 

Firewall til PC og Mac

 

Password Manager

 

100% Virus Protection Promise

 

Forældrekontrol (kun til Windows)

 

Secure VPN

 

 

1 PC, 1 Mac,
1 smartphone eller tablet

 

Op til 5 PC'er, Mac,
smartphones eller tablets

 

SafeCam (kun til Windows)

Følg denne videovejledning for at aktivere og installere Norton 360 Standard:

NB! Hvis du allerede har et antivirusprogram installeret, skal du fjerne dette først.
Det gør du via Kontrolpanel > Programmer og funktioner > Find dit antivirusprogram og klik Fjern.

 

Installation og aktivering:

1. Klik her for at begynde


 

  

Se video for at få hjælp til at stoppe automatisk fornyelse:

Klik her for at annullere automatisk fornyelse

 

Kontakt os

valgfri

Relaterede produkter