• Nedsat pris

BitDefender Antivirus Plus

BitDefender Antivirus Plus: 1 års licens til 1 enhed

Når du køber et download hos Mameluk.dk, modtager du - kort tid efter - dine produktoplysninger via e-mail. Der bliver ikke fremsendt nogen fysisk vare med posten. Du aktiverer blot varen online og kan derfor gå i gang indenfor kort tid.

Hvad betaler du for, når du handler hos Mameluk.dk?
En fremragende beskyttelse, grundige beskrivelser, systemkrav, sammenligninger, en tydelig installationsvejledning og support, hvis du oplever vanskeligheder eller har brug for hjælp.

Installationsvejledningen finder du på fanen herunder.

Læs grundigt produktbeskrivelse, systemkrav, produktsammenligningen og handelsbetingelser inden du foretager et køb.

Du er altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@mameluk.dk

299,95 kr.
174,95 kr. Spar 125,00 kr.
Inkl. moms
Sidste elementer på lager

Med BitDefender Antivirus Plus får du som kunde:

Komplet databeskyttelse
BitDefenders uovertrufne flerlagsbeskyttelse holder dine enheder sikre mod alle nye og eksisterende trusler. BitDefender Antivirus Plus giver dig total kontrol i markedets mest effektive anti-malware-løsning, der er tilgængelig i dag. Bitdefender Antivirus Plus arbejder mod alle trusler, fra vira og trojanere til ransomware, svaghedsangreb og spyware.

Flerlags RansomWare-beskyttelse
BitDefenders flerlagsbeskyttelse sikrer dine dokumenter, fotos, videoer og musik mod alle former for ransomware-angreb - sammen med Advanced Threat Defense-modulet beskyttes dine vigtigste filer mod ransomware-kryptering. Yderligere kan du med BitDefender Safe Files forhindre uautoriserede ændringer til dine vigtige filer og dokumenter. Du tilføjer de ønskede mapper til overvågningslisten, og BitDefender beskytter filerne, der er gemt i dem mod ransomware og andre typer malware. Kun programmer, som du udtrykkeligt har tillid til, har adgang til at åbne dine sikre filer.

Total netværksbeskyttelse
BitDefender Antivirus Plus tilfører nye teknologiske ændringer i måden, hvorpå onlinetrusler opdages og afhjælpes. De analyserer og identificerer mistænkelig aktivitet på netværksniveau og blokerer sofistikerede afdækninger, malware eller botnet-relaterede webadresser og indtrængende angreb. BitDefender bruger derudover adfærdsregistrering til nøje at overvåge aktive apps. Når BitDefender registrerer noget mistænkeligt, træffer det omgående for at forhindre infektioner. Deres webfiltreringsteknologi indlæser, opdager og advarer dig mod skadelige internetadresser. Når du eksempelvis udfører en Google-søgning, går BitDefender ind og analyserer om de links, der vises, er sikre at besøge.

Anti-Phishing
Mens onlinesvindel er et stigende problem, er BitDefenders sikkerhedspakke med til at holde disse farer væk ved hjælp af deres Anti-Phishing- og Anti-Fraud-beskyttelse. BitDefender Antivirus Plus opsnuser og blokerer websteder, der er forklædte som troværdige, men som kan stjæle økonomiske data, som f.eks. adgangskoder eller kreditkortnumre.

Rescue-Mode
Nogle typer af avanceret og sofistikeret vira, såsom rootkits, skal fjernes, før du starter Windows. Når BitDefender Antivirus Plus registrerer sådanne trusler, genstarter den computeren i fejlsikret tilstand for at rydde op.

 

Ydelse
BitDefender Autopilot er designet til at fungere som en sikkerhedsrådgiver. Dens smarte funktioner kan bl.a. foreslå sikkerhedsforanstaltninger, der er skræddersyet til dit systems behov og brugsmønstre.

BitDefender Photons innovative og eksklusive teknologi hjælper BitDefender Antivirus Plus med at tilpasse hardware- og softwarekonfigurationen til dit system for at spare computerressourcer og forbedre hastighed og ydelse.

De tungeste scanninger finder sted i skyen, så der ikke er nogen indvirkning på dine lokale ressourcer. Dette betyder, at systemets hastigheder og ydeevne forbliver upåvirket. Dine filer forbliver altid private, da BitDefender ikke scanner det faktiske indhold af dine filer og tillader ikke uploads eller at dine filer gemmes i skyen.

BitDefender Antivirus Plus arbejder, mens du spiller, arbejder eller ser en film, så det ikke generer dig med unødvendige og irriterende notifikationer. På den måde kan du fokusere på det, der er vigtigt. Afhængigt af hvad du vælger at gøre på dine enheder, kan BitDefender midlertidigt stoppe pop op-vinduer, justere skærmindstillinger og sætte unødvendig baggrundsaktivitet på pause for at give dig mulighed for at maksimere din enhed. Battery Mode optimerer batteriets levetid for bærbare computere og tablets ved midlertidigt at justere systemindstillinger som skærm, systemkøling, systemopdateringer og Bluetooth-forbindelse.

Dit privatliv

Med BitDefender VPN behøver du ikke at bekymre dig om online-privatliv. Den beskytter dig når du er online ved at kryptere al internettrafik. BitDefender Antivirus Plus inkluderer op til 200 MB af den daglige krypterede trafik til dine Windows-, Android-, MacOS- og iOS-enheder.

Anti-Tracker-udvidelsen blokerer sporingsværktøjer, der indsamler dine data, og du kan se og administrere disse oplysninger på hver webside du besøger. Anti-tracker holder dine data private, og ydelsen forbedres ved at indlæse websider hurtigere.

Shopping
Du kan shoppe fra en unik, dedikeret browser, der beskytter dine transaktioner for at forhindre svig. BitDefender Safepay kan nu også automatisk udfylde kreditkortoplysninger i faktureringsfelter, så du sparer tid.

Beskyttelse på sociale netværk
Hold dig beskyttet mod ondsindede links og onlinetrusler, som dine venner utilsigtet sender til dig via sociale netværk.

Password Manager
Beskyt dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre følsomme data i en "cyberboks" for nem adgang, når du har brug for dem. Password Manager giver dig mulighed for automatisk at udfylde onlineformularer og kan også foreslå sikre adgangskoder.

File Shredder
Brug dette værktøj, når du vil slette en fil for evigt uden at efterlade spor af den på din pc.

Sårbarhed
Scan sikkerhedshuller og sårbarheder med et enkelt klik. BitDefender kontrollerer din pc for forældet og sårbar software, mangler Windows-sikkerhedsrettelser og mulige usikre systemindstillinger og annoncerer den bedste løsning.

1 Enhed

Specifikke referencer

På alle enheder:

Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner.

Windows-baseret stationære pc'er og bærbare:

  • 2,5 GB ledig plads på harddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 eller nyere
  • Microsoft Windows 10 Home/Pro/Enterprise
  • Microsoft Windows 8 og 8.1/Pro/Enterprise
  • Microsoft Windows 7 Starter/Home Basic & Premium/Professional/Ultimate – SP1 eller nyere
  • Processor: 1 GHz eller kraftigere
  • Hukommelse (RAM): 2 GB

Denne sikkerhedspakke er ikke kompatibel med MacOS.

BitDefender Antivirus Plus BitDefender Internet Security BitDefender Total Security

Funktioner til Windows

Komplet realtidsbeskyttelse
Absolut styrke i Den mest kraftige og effektive anti-malwareværktøj, der findes i dag.
 

Adfærdsbaseret forsvar mod trusler
Bitdefenders forbedrede adfærdsbaserede teknologi opdager og blokerer avancerede trusler og ransomware.
 

Webfilter
Bitdefenders webfiltreringsteknologi sikrer, at du aldrig lander på en skadelig webside.
 

Anti-phishing og anti-svindel
Forhindrer phishing eller onlinesvindel, når du handler, er på netbank eller surfer på internettet.
 

Bitdefender Photon™
Denne innovative, eksklusive teknologi hjælper Bitdefender med at tilpasse sig hardware- og softwarekonfigurationen i dit system for at spare computerressourcer og forbedre hastighed og ydeevne.
 

Skybaseret beskyttelsesnetværk
De tungeste scanning finder sted i skyen, som gør, at dit systems hastighed og ydeevne forbliver upåvirket. Dine filer forbliver helt private. Bitdefender scanner ikke det faktiske indhold af dine filer og uploader eller gemmer dem aldrig i skyen.
 

Netværksbeskyttelse
De nye intelligensteknologier der er inkluderet, kan analysere og identificere mistænkelige aktiviteter på netværksniveau og blokere sofistikerede udnyttelser, malware eller botnet-adresser og brute force-angreb.
 
Flerlags ransomwarebeskyttelse
Flere lag af ransomware-beskyttelse beskytter dine filer mod kryptering.
 
Sårbarhedsscanner
Den forbedrede sårbarhedsscanner kan scanne efter sikkerhedshuller og sårbarheder med et enkelt klik.
 
Anti-rootkitværktøj
Nogle sofistikerede vira, som f.eks. rootkits, skal fjernes, før din computer starter. Når Bitdefender registrerer sådanne trusler, genstarter den computeren i et sikkert "miljø" mhp. oprydning og gendannelse.
 
Autopilot
Bitdefenders nyeste Autopilotværktøj er designet til at fungere som en sikkerhedsrådgiver og kan give dig dybere indsigt i din sikkerhedsstilling. Dens smarte funktioner betyder, at det kan anbefale sikkerhedshandlinger i sammenhæng med dit systembehov og brugsmønstre.
 
Spil-, film- og arbejdstilstand
Bitdefender registrerer, når du spiller, arbejder eller ser en film, så den ikke generer dig med unødige anmodninger. Det stopper midlertidigt pop op-vinduer, justerer de visuelle indstillinger og sætter uvigtige baggrundsaktiviteter på pause, så du kan nyde din enhed maksimalt.
 
Batterisparetilstand
Denne nyttige, intelligente funktion forlænger batterilevetid for bærbarer og tablets ved midlertidigt at tilpasse systemindstillinger som display, systemkøling, systemopdateringer m.m.
 
BitDefender VPN
VPN-funktionen beskytter din lokation online ved at kryptere al internettrafik. Du får 200 MB daglig trafik pr. enhed.
 
Antitracker
Holder din browsing privat og giver dig mulighed for at administrere trackere, hjemmesider, virksomheder, der indsamler dine data.
 
En sikker netbankoplevelse
Gå på netbank og shop online med SafePay, som er BitDefenders unikke browser, der sikrer dine transaktioner.
 
WiFi-rådgivning
Få adgang til BitDefenders Wi-Fi-sikkerhed, uanset hvor du opretter forbindelse.
 
Beskyttelse på sociale medier
Hold dig beskyttet fra farlige og usikre links og enhver online-trussel, som dine venner uforsigtigt videresender til dig via sociale netværk.
 

Password Manager
Sikrer dine adgangskoder, kreditkortoplysninger og andre følsomme data i et cyberhvelv for nem adgang, når du har brug for dem.
 
File Shredder
Slet en fil for evigt og efterlad ikke spor, at den nogensinde har eksisteret på din pc.
 
Mikrofon Monitor
Dette værktøj hjælper dig med at genvinde kontrollen over dine enheder. Du kan se, hvilke apps der har adgang til enhedens mikrofon, og hvornår.
 
Webcam-beskyttelse
Den underretter dig, når apps og programmer forsøger at få adgang til dit webcam, og den lader dig blokere for uautoriseret adgang.
 
Antispam
Filtrerer irrelevante meddelelser i din indbakke. Den er tilgængelig for lokale e-mail-klienter som f.eks. Microsoft Outlook og Thunderbird.
 
Forældrekontrol
Tilbyder overvågning og digital hjælp til forældre og ekstra onlinesikkerhed til dine børn. Log ind på Bitdefender Central for at holde trit med dem.
 
Optimering af din computer
Forbedrer hastighed og ydeevne for dine enheder med OneClick Optimizer.
 
Antityveri-funktion
Det indeholder effektive tyverisikringsværktøjer, og det er eksternt tilgængeligt.
 

macOS-funktioner

Safe Files
Forhindrer uautoriseret adgang og ændringer til dine vigtige oplysninger.
 
Timemachine-beskyttelse
Med denne komplekse funktion kan du gendanne filerne fra din Mac uden at skulle betale. Timemachine-beskyttelse er på forkant mod malware, der forsøger at kryptere eller ødelægge dine sikkerhedskopier.
 
Forhindrer adware
Bliv fri fra adware, uønskede værktøjslinjer og andre browser-tilføjelser, som du ikke ønsker.
 
Opdager malware på tværs af platforme
Registrerer og fjerner både malware målrettet mod macOS og trusler fra Windows, så du er altid sikker på, at de filer, du sender til andre, er rene.
 
Traffic Light
Beskytter dig mens du surfer, shopper online og tjekker din netbank, og kan filtrere upassende indhold.
 
Antiphishing
BitDefender opsnuser og blokerer websider, der forklæder sig som pålidelige for at stjæle private oplysninger såsom adgangskoder, kreditkortnumre m.m.
 
BitDefender-skjold
Kombinerer en række innovative teknologier til automatisk at opdage og fjerne enhver trussel uden negativ indvirkning på din Macs hastighed og ydeevne.
 
Autopilot
Bitdefenders nyeste Autopilotværktøj er designet til at fungere som en sikkerhedsrådgiver og kan give dig dybere indsigt i din sikkerhedsstilling. Dens smarte funktioner betyder, at det kan anbefale sikkerhedshandlinger i sammenhæng med dit systembehov og brugsmønstre.
 
Skybaseret bevogtning
BitDefender bruger utrolig kraftfulde skybaserede teknologier til at opdage og eliminere internettrusler for at give dig øjeblikkelig global beskyttelse uden indvirkning på din Macs ydeevne.
 
Ultrahurtig scanning
Scanningen er hurtig og let på computeren, så der er ingen negativ indvirkning på din Macs hastighed og ydeevne.
 
BitDefender VPN
VPN-funktionen beskytter din lokation online ved at kryptere al internettrafik. Du får 200 MB daglig trafik pr. enhed.
 
Antitracker
Holder din browsing privat og giver dig mulighed for at administrere trackere, hjemmesider, virksomheder, der indsamler dine data.
 

Android-funktioner

Scanning
Scanner dine Android-enheder for at sikre, at dine apps er uinficeret. Den fortæller dig straks, om en nyinstalleret app udgør nogen fare.
 
Web-beskyttelse
Underretter dig om websider, der indeholder malware, phishing eller usikkert indhold.
 
WearON
Udvid din BitDefender-sikkerhed til din Smartwatch.
 
Antityveri
Find, lås, slet eller send en besked til din Android-enhed eksternt.
 
Autopilot
BitDefenders nyeste Autopilotværktøj er designet til at fungere som en sikkerhedsrådgiver og kan give dig dybere indsigt i din sikkerhedsstilling. Dens smarte funktioner betyder, at det kan anbefale sikkerhedshandlinger i sammenhæng med dit systembehov og brugsmønstre.
 
Sparer på batteri og ydeevne
Sikrer din mobil uden særlig mærkbar indflydelse på hastighed eller batterilevetid.
 
Hurtig og let
BitDefender er utroligt stærk mod malware, men alligevel let på din telefons ressourcer, så du vil ikke se nogen negativ indvirkning på ydeevnen.
 
BitDefender VPN
VPN-funktionen beskytter din lokation online ved at kryptere al internettrafik. Du får 200 MB daglig trafik pr. enhed.
 
App-lås
Beskytter dine apps mod uautoriseret adgang med en PIN-kode eller dit fingeraftryk. Denne kan også bruges for at sætte rammer omkring børns forbrug af smartphone eller tablet.
 
Privatliv
Kontrollerer om dine onlinekonti har været involveret i databrud. Denne funktion giver dig besked, når dine følsomme data er i fare, og lader dig at skride til handling.
 

iOS-funktioner

Web-beskyttelse
Underretter dig om websider, der indeholder malware, phishing eller usikkert indhold.
 
BitDefender VPN
VPN-funktionen beskytter din lokation online ved at kryptere al internettrafik. Du får 200 MB daglig trafik pr. enhed.
 
Privatliv
Kontrollerer om dine onlinekonti har været involveret i databrud. Denne funktion giver dig besked, når dine følsomme data er i fare, og lader dig at skride til handling.
 
 
Automatiske opdateringer
BitDefender-produkter er designet til automatisk at opdatere og beskytte dig mod de mest avancerede cybertrusler på planeten. Opgraderinger til den nyeste version er inkluderet som en del af dit abonnement. På denne måde går du aldrig glip af nye og forbedrede funktioner, selvom du er halvvejs gennem din abonnementsperiode.
 
 
Gratis online-support
Du kan kontakte og få hjælp af en BitDefender-medarbejder hele året rundt.


Ønsker du BitDefenders beskyttelse til din Mac, Android eller iOS, så er skal du vælge BitDefender Total Security.

Følg denne billedvejledning for at aktivere og installere BitDefender Antivirus Plus:
(Vær sikker på at læse billedteksten grundigt. Billedteksten fremgår ovenpå hvert billede.)

  

  

Installation og aktivering af BitDefender Antivirus Plus:

1. Klik her for at gå til download-siden

  

2. Når du kommer til siden bliver du bedt om at logge ind.
Hvis du allerede har en bruger så log ind med din mailadresse og indtast din adgangskode - hop videre til punkt 6 med det samme.
Hvis du endnu ikke har en bruger hos BitDefender, så klik på "Create one" og hop til punkt 3.

    

3. For at oprette en konto hos BitDefender skal du indtaste dit fulde navn, din mailadresse og oprette et kodeord til din konto. Sæt flueben ved "I agree with the Terms of Use" (Brugsbetingelser: kan læses). Klik derefter på "Create account".

  

4. Klik "Activate a subscription"

  

5. Klik på krydset oppe i højre hjørne af vinduet. Du skal !IKKE! indtaste din produktnøgle her. Vi skal indtaste produktnøglen efter installationen af BitDefender er fuldført - som vist i vejledningen.

  

6. Ude i menuen til højre skal du sikre dig at du er på "My Devices"-side - som vist ved pil 1. Når du har klikket på "My Devices", skal du klikke på "Install Protection" i midten af skærmen - som vist ved pil 2.

  

7. Der dukker nu et nyt vindue op, som spørger dig om, du vil installere på denne enhed eller anden enhed. Klik på "Protect this device".

  

8. Vælg enhedens bruger. Klik på "Me".

  

9. Der nedhentes nu en installationsfil. Hvis du bruger Google Chrome - som i vejledningen - så klik på filen nede i venstre hjørne af skærmen.
Hvis du bruger Firefox eller Microsoft Edge så klik CTRL+J på dit tastatur. Find og klik på filen "bitdefender_windows_(...).exe".

  

10. BitDefender henter nu de sidste og nyeste installationsfiler og gør klar til installation.

  

11. BitDefender er nu klar til installation. Sæt flueben ved "I read and accepted the Subscription Agreement" (Den kan læses på engelsk) og klik "Install". Installationen går nu i gang. Dette kan tage op til 45 minutter - afhængig af din internethastighed.

  

12. Når installationen er færdig, ser du dette. Du har her to valgmuligheder. Du kan - ved BitDefenders anbefaling - påbegynde en analyse af din computers tilstand ved at klikke "Start Device Assessment". Det tager omkring 10 minutter.
Du kan også springe dette over ved at klikke "Skip".

    

13. Efter enhedsanalysen, som beskrevet i forrige punkt, er gennemført - eller hvis du har sprunget over den - skal du aktivere BitDefender med din unikke produktnøgle, som du har fået tilsendt af os.
Tryk på cirklen hvor der står "I have an activation code" (Jeg har en produktnøgle). Indtast så din produktnøgle. Klik derefter "Continue".

NB! Da denne vejledning er den samme for alle BitDefender-produkter, er det din produktnøgle, der afgør om det BitDefender Antivirus Plus, BitDefender Internet Security eller BitDefender Total Security, som aktiveres på computeren.

  

14. Når du har indtastet produktnøglen og klikket "Continue", får du en kvittering af det aktiverede BitDefender-produkt. Du ser hvilken udgave af BitDefenders beskyttelse, du har aktiveret, hvilken konto den er aktiveret med, hvor mange enheder og hvornår dit BitDefender-produkt udløber.
Klik på "Finish"

  

15. BitDefender indstilles og tilpasses.

  

16. Du er nu færdig med installationen og aktivering. BitDefender beskytter nu din computer. Du kan nu foretage forskellige scans og indstille privatlivsbeskyttelse, VPN, SafePay og meget mere.

  

 Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@mameluk.dk

Kontakt os

valgfri

Relaterede produkter